Om Sykassen

Sykassen er en webshop med metervarer og tilbehør til syning. I 2017 startede den op som fysisk butik i Ringsted, hvor til, webshoppen kom. Butikken lukkede i 2018. I dag bliver den drevet af mig, Cecilie Nielsen.

Jeg har altid elsket at sy og har taget skrædder og tekniker uddannelse inden for damebeklædning. Det endte ud i butiksarbejde med metervare, hvor jeg nyd at rådgive inden for alt om syning. Livet bragte mig senere hen i andre jobs, blev gift og fik 2 dejlige drenge. Da min barsel med nr. 2 barn rendte ud, sagde jeg min stilling op for at komme tilbage til noget jeg brændte for.

I min søgen efter job opdager jeg Sykassen holder ophørsudsalg, hvilket gør jeg springer til og opkøber varelageret og webshoppen. Derfor driver jeg den nu hjemmefra og har stort ønske om at genskabe den fysiske butik.

Da det hele skete ud fra et skørt foreslag fra min mand, står jeg i en læringsproces som jeg håber i bære over med. Samtidig vil jeg altid gerne have ideer og forslag til hvad i ønsker og mangler.

Med venlig hilsen

Cecilie Nielsen